"DET GÅR DESSVERRE IKKE, MEN..."

Postet av Adam og Eva Fornebu den 7. Apr 2016

...Har du noen gang gått til frisøren og fått avslag på en behandling du ønsket å få utført?
Har du fått høre "dette lar seg ikke gjøre på et forsøk" eller "dette er en prosess"?

Det er en grunn til at vi sier det!
Når en frisør forteller deg at ditt mål ikke kan oppnås på kun et besøk hos frisøren, at håret ditt har begrensninger, eller foreslår en helt annen behandling - må du huske på at vi gjør dette for å beskytte håret ditt. Vi skulle gjerne hatt friheten til å skape og yte uten grenser, men en god frisør vil alltid beskytte integriteten og kvaliteten på håret ditt først.

Det siste bilde i denne serien kan skje etter bare én økt med fargebehandlinger. Dette kan også skje ved behandlinger som for eksempel keratin-extensions, permanent og gjentatt bruk av varmeverktøy uten riktige produkter.
Men, fortvil ikke - vi har rådene som kan hjelpe deg til ditt drømmehår.
Ved større fargebehandlinger som sliter mer på håret; har vi 5 forskjellige kurbehandlinger vi vil anbefale deg.

En god frisør vil alltid anbefale deg minst 3 produkter skreddersydd til hva ditt hår behøver.

Pro|Fiber - Dette er L'Oréal sin første pleieserie med langtidsvirkende effekt. Serien finnes i tre forskjellige nivåer.

Frisøren tar en nøye analyse av ditt hår og gir deg veiledning om hvilket nivå ditt hår trenger. Hele prosessen starter i salong med en kur som består av to komponenter samt en god hodebunnmassasje. For at denne behandlingen skal gi effekt forutsetter det at du kjøper med deg sjampo og re-charger hjem, minimum. Hvert nivå består av en sjampo, en balsam, en kur og et leave-in produkt. Din frisør vil anbefale deg hvilke produkter som er lurt å ha med hjem. Pro|Fiber er revolusjonerende fordi sjampoen kjenner igjen kuren, og gir deg følelsen av å nettopp ha tatt en hårkur fordi den re-aktiveres hjemme. For hver 4. vask er det på tide med en liten re-charger, for å kickstarte salongbehandlingen igjen. Ved neste frisørbesøk anbefaler vi at du tar en ny salongkur: da det er gått 6 uker og får reaktivert effekten med 100%.

Du kan lese mer om Pro|Fiber, her.

Pris fra: 1010,-
(2 trinnskur i salong, et re-charger kit og èn sjampo)

Olaplex - Olaplex er laget for å binde sammen disulfidbindingene (SS-bindinger) vi har i håret. Det er også disse som blir brutt ned gjennom kjemiske behandlinger - alle typer fargebehandlinger/lysfarger/bleking og permaneter.


Vi tilbyr Olaplex som et verktøy i fargebehandlinger, som for eksempel i bleking. Olaplex gjenskaper ødelagte disulfidbindinger i hårstrukturen. Det er bindinger som brytes og ødelegges når håret utsettes for høy varme og kjemiske behandlinger. Kan nesten si at Olaplex lager hår, hvis du skjønner. Dette er et revolusjonerende produkt som er kompatibelt med alle kjemimerker, og tar behandlingene til et nytt nivå.

Den er tre-komponent, hvor vi gjør no1 og no2 i salongen - no3 er en kur til hjemmebruk for å holde håret glatt og mykt enda lengre.

Olaplex kan også utføres som en ren kurbehandling uten å blande den i farge eller bleking - og dette tilbyr vi også hos oss.

Du kan lese mer om Olaplex, her.

Pris fra: 509,-
(no1, no2 under fargebehandling og no3 til hjemmebruk)

Pris fra: 748,-
(2 trinnskur og no3 til hjemmebruk)


Kérastase Masque Force Architecte - Er en hårkur som passer perfekt til de med kjemisk behandlet hår. Den gjenoppbygger håret innenfra og tilfører mye pleie. Den har en intens styrkende formel som er beregnet på et skadet hår og lettere tørt.

Pris: 370,-

Caviar Repair Fill & Fix Treatment Masque - Den perfekte hårkuren for et behandlet hår uten å tynge. Rikelig på proteiner er Caviar en fantastisk serie som bygger opp et skadet hår.


Pris: 598,-


Pureology Strength Cure Restorative Masque - Denne kuren er til de som har skadet hår til ekstremt skadet hår fra fargebehandlinger. Strength Cure inneholder 100% vegan ingredienser. I tillegg er Pureology den serien som bevarer fargepigmenter og glans i et nyfarget hår best med sin Anti-Fade Complex formula.


Pris: 369,-


Vi har selvfølgelig mange flere gode kvalitetsprodukter, og vi hjelper deg mer enn gjerne med hva du måtte ønske. Stikk innom oss for mer veiledning og råd.

____________________________________________________________________________________________________

FOR TIMEBESTILLING RING OSS PÅ TLF: 67 21 53 50, GÅ INN PÅ VÅRE NETTSIDER HER, VIA APP ELLER STIKK INNOM OSS I 2 ETG. PÅ FORNEBU S.


// ADAM OG EVA FORNEBU //Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc