HVORDAN KOMMUNISERE MED FRISØREN DIN?

Postet av Adam og Eva Fornebu den 31. Mar 2016

...synes du det er vanskelig å beskrive hvordan resultat du ønsker når du er hos frisøren? Fortvil ikke!


Kommunikasjon er noe som alle kan synes er litt vanskelig innimellom. Når man setter seg ned i stolen hos frisøren og skal prøve å gjøre om det visulle bilde man har i hodet til ord så stopper det noen ganger litt opp. I tillegg er det ikke alltid frisøren er like god til å lytte og forstå det man sier. Og blir samtalen for teknisk så kan det også være ganske så forvirrende.




De fleste har hatt en eller annen dårlig opplevelse der man ender opp med å gå ut av salongen med noe helt annet enn det man ønsket seg. Selvfølgelig kan det også være en veldig positiv overraskelse å få en ny eller annerledes frisyre enn det man alltid har hatt, men det må helst bli avklart på forhånd.

Mitt råd til dere er å komme litt forberedt til timen. Gjerne med bilder av hva man liker og det man absolutt ikke liker - for det ligger nemlig noe i uttrykket "ett bilde sier mer enn tusen ord."

Dette kan blant annet hjelpe til å avklare urealistiske forventninger man kan ha til hva som er mulig å oppnå med ens hår. For eksempel, noen ganger har bildene man finner blitt manipulert med filter og photoshop, eller frisyren innebærer lengre stylingbehov osv. og da er det greit å få beskjed om dette faktisk er mulig å oppnå hjemme eller ikke. Det er ikke alltid klippen vil passe til hårtype og hodefasong, eller at det vil være kledelig til ansiktsform. Og det er ikke bestandig en farge er mulig å oppnå på første time. Store fargeforandringer som å gå fra veldig mørkt til lyst eller motsatt kan ofte være en lengre prosess og kan i tillegg kreve mye vedlikehold hjemme. Man vil jo helst unngå å gå ut av salongen med ødelagt hår-kvalitet.



Mange kunder finner sin inspirasjon fra kjendisverden hvor kjendisene skifter frisyre fra dag til dag. De viser desverre ikke at det ofte involverer timesvis med styling, parykker, extentions - you name it. Dessverre er det ikke bestandig vår hårtype tåler alt hva disse forandringene innebærer.







Vi håper dette var til hjelp!
Ring 67215350 for spørsmål rundt innlegget og/eller timebestilling.

Velkommen!

Kilder

https://www.youtube.com/watch?v=3Qi5DTgE9g8

http://www.glamourmagazine.co.uk/news/beauty/2016/02/12/kim-kardashian-blonde-wig

http://www.allure.com/celebrity-trends/2011/nicki-minaj-wigs

http://www.oxygen.com/very-real/kylie-jenner-got-h...


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.