VI SØKER FRISØRER

Postet av Adam og Eva Fornebu den 20. Jan 2015


-------------------------------------------------------------------------------------------


Ønsker du å jobbe som frisør i vår nye salong på Fornebu Senteret?

Er du en frisør med fokus på kvalitet, service og våre kunder? Vi ser etter positive mennesker som ønsker å være i et arbeidsmiljø hvor utviklingsmulighetene er store.

Adam og Eva kan tilby en spennende arbeidsplass med utviklingsmuligheter, god oppfølging og gode lønnsbetingelser. Vi har gode kontakter i hele bransjen og du vil derfor jobbe med, og lære av de beste.

Hos oss har du muligheten til å jobbe i salong med kunder og ute på oppdrag med våre hårstylister og konsulenter.Vi ser viktigheten av menneskene som jobber hos oss -vi hadde aldri kommet dit vi er idag uten frisørene i Adam og Eva.
Adam og Eva Fornebu salongen er en oase midt på Fornebu senteretmed en bit av Nepal og deilig luksus, diverse treverk og litt inspirasjon fra India. Vår grafittiportal er laget av kunstneren Peacetu.

Om Fornebu Senteret
Fornebu S er ikke bare et "senter", men et sentrum for Fornebu, Snarøya og Lysaker. Det bygges en ny by på Fornebu med 25.000 innbyggere og 30.000 arbeidsplasser. Og det på et sted som har de aller beste forutsetninger for å være landets mest attraktive beliggenhet.
Senteret tar i bruk kjente og nyutviklede løsninger for å reise et byggsom møter dagens og fremtidens miljøkrav på høyeste nivå.Her er det tenkt miljø i alle ledd!

Les mer om miljøtiltakene til senteret her:http://www.fornebu-s.no/miljo-pa-fornebu-s/miljopr...

Hvordan søke på stillingen?
Fyll ut en kort søknad på siden vår eller ta kontakt med Kristin påkristin@adamogeva.no eller tlf: 909 73 425 former informasjon og en uformell prat.

Vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser og fremtidsrettet miljø.Vårt solide utdanningssystem sørger for grundig opplæring og kontinuerlig faglig oppdatering.

Adam og Eva Fornebu: salongen er preget av spor fra India, Nepal og Marokko.Om Adam og Eva

Adam og Eva har siden 1973 gjort seg bemerket som landets mest innovative frisørgruppe. Kvalitet og individuell behandling er nøkkelordene i Adam og Eva.

Adam og Eva Gruppen består av 21 Adam og Eva frisørsalonger, en skole, ett akademi og ett opplæringskontor. Vi har også to KUTT salonger og en Spaghetti salong i Oslo.
I 2014 startet vi opp innenfor hud også, med to hudklinikker; Klinikk Adam og Eva.

0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc