Styling time #1: Volum & Krøll

Postet av Adam og Eva Fornebu den 10. Mar 2016

I dag har vi prøvd ut noen produkter for volum og krøller i Senior Stylist Hege sitt hår. Hun har i utgangspunktet tynt hår med fine hårstrå og myke krøller.


Vi brukte følgende produkter:


Pillow proof express primer er en varmebeskyttende spray som beskytter opp til 230 grader. Den er også tidssparende for føning og gjør også at andre styling-produkter sitter bedre i håret. Skal brukes i håndkletørt hår og må ristes før bruk!Curvaceous CCC spray er en spray til krøllete hår som gir kontroll, pleie og som beskytter mot frizz fra luftfuktighet. Den brukes for å gi mer spenst til krøllene og er fin for å øke hårets naturlige tekstur. Skal helst brukes i håndkletørt hår, men kan også sprayes i tørt hår.


Aerate 08 er en cream-mousse som pumper håret med luft! Den gir ekstremt mye volum, fyldighet og glans. Kan brukes på både fine og grove hårtyper og skal påføres i håndkletørt hår fra rot til spiss. Må fønes på for å få best effekt :)


Ønsker du kanskje litt tips på hvordan du kan style håret eller har noen spørsmål du lurer på er det bare å komme inn om eller ringe oss.


For timebestilling kan du ringe 67 21 53 53, gå på våre nettsider HER, via app eller stikk innom oss i andre etg. på Fornebu S.


//Adam og Eva Fornebu//
Bilder hentet fra:

https://www.google.no/search?q=aerate+redken&sourc...

https://www.google.no/search?q=aerate+redken&sourc...

https://www.google.no/search?q=aerate+redken&espv=...Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.