.....I DET SISTE

Postet av Adam og Eva Fornebu den 1. Apr 2016

Vi tenkte å vise dere litt av det vi har gjort her på Fornebu den siste tiden ;-)Vi har hatt Balayage-kurs med vår egen Senior Stylist Nina her i salongen. Da lærte vi oss en ny metode å legge balayage for et "soft" uttrykk.

Denne forandringen er gjort av Senior Stylist Malin og Senior Stylist Hege.


Denne er gjort av Junior 1 Mari og Junior 1 Oda.


...og denne er gjort av Senior Stylist Silje ElisabethSenior Stylist Malin har her fått vekk slitte, frizzete lengder og klippet en lekker frisyre.Senior Stylist Hege fikset håret til Junior 1 Mari. Fra et gult hår til en kald grålig farge, med mørkere dybde.


Knæsjlilla hår også gjort av Senior Stylist Hege.


Senior Stylist Hege har også fikset håret på Junior 1 Oda. Hun gikk fra dette oransje håret til en kjølig, beige farge.Denne forandringen fra et gul/oransje hår til en naturlig bunn og kjøligere, lyse lengder er gjort av Junior 1 Oda.Denne fine fletten har Senior Stylist Malin laget.Vi har også hatt besøk av Ronny fra Redken, som har lært oss om den nye frihåndsblekingen... Spennende!!


FØLG OSS PÅ INSTAGRAM: @adamogevafornebu for inspirasjon og tidligere arbeid!!FOR TIMEBESTILLING RING OSS PÅ: 67 21 53 50, GÅ INN PÅ VÅRE NETTSIDER HER, VIA APP ELLER STIKK INNOM OSS I ANDRE ETG. PÅ FORNEBU S.


// ADAM OG EVA FORNEBU //Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.