NINA // SENIOR STYLIST

Postet av Adam og Eva Fornebu den 3. Mar 2016

...Idag tenkte vi at dere skulle få bli kjent med vår nye Senior Stylist Nina!


Hva er det som gjorde at du begynte som frisør?

Karrièren startet på jenterommet med vill klipping av barbie-dukker og alle andre leker som hadde noe som lignet hår. Jeg har bare alltid visst at jeg ville bli frisør og begynte på Adam og Eva's frisørskole da jeg var 16 år.


Hvor lenge har du jobbet som frisør?

Jeg startet min frisørkarrière som lærling hos Adam & Eva i 2004. Jeg tok svenneprøven i 2007 og startet da som klippe-ekspert hos Toni & Guy Grünerløkka. Etter 3 år hos Toni & Guy flyttet jeg til Australia hvor jeg tok litt diverse freelance jobber mens jeg i tillegg jobbet som Senior Stylist og Makeup Artist hos Miss Fox Melbourne. Etter 5 år i Australia gikk reisen videre til New Zealand og jeg fikk jobb på et anerkjent spa/frisørsalong som het Ktizo Hair & Skin. Der jobbet jeg frem til januar 2016 før jeg kom tilbake til moderlandet :)


Hva ser du på som gjennombrudd eller høydepunkt i din karrière?

Jeg gjennomførte et 6-ukers klippekurs på Toni & Guy akademiet i London hvor jeg fikk A+. Dette var stort for meg ettersom jeg hadde jobbet hardt for å være den beste i min klasse og i tillegg lærte utrolig mye. Jeg har også assistert på flere visninger blant annet British Hairdressing Awards og Oslo Fashion Week. Disse dager trives jeg best i salongen hvor jeg kan kose meg med flotte arbeidskolleger og skape kledelige frisyrer for kundene mine.


Hva liker du best å jobbe med?

Når det kommer til farge foretrekker jeg å jobbe med kreative frihåndsteknikker. Jeg elsker naturlige, myke uttrykk og spesialiserer meg i forskjellige balayage teknikker. På klippefronten derimot tenker jeg mer arkitektonisk og alt handler om struktur og oppbygging av form. Jeg har også en lidenskap for pleie av hår og hodebunn, og er meget opptatt av å finne de beste produktene for å bevare eller forbedre hårets kvalitet og vitalitet.


For timebestilling kan du ringe 67 21 53 53, gå på våre nettsider HER eller via app

//Adam og Eva Fornebu//
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Her finner du oss

Powered by: Bloc