Oda Pirmeline Hihn

Oda Pirmeline Hihn

Frisør

Praksisuker

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 3. Nov 2015

God kveld


Om bare en uke har vi allerede vært tre måneder på skolen. Tre intense, lange og spennende måneder. Selvom de på en måte har vært lange, har de også gått ekstremt fort. Mye ny teori og mye ny praksis. Vi har lært, prøvd og feilet. Og nå er vi allerede i gang med de første praksisukene.


Jeg var så heldig å få komme til Adam og Eva Fornebu. Salongen ligger på det kun et år gamle senteret Fornebu S, og er da den nyeste av alle Adam og Eva salongene. Interiøret er inspirert av luksus fra India og Nepal, noe som ser veldig bra ut og setter et særpreg og gir en deilig atmosfære.


Vi er allerede inne i vår andre og siste praksisuke for denne gang. Til nå har vi fått innblikk i hvordan salonglivet fungerer, hva som skal gjøres og hvordan ekte frisører jobber. Vi har hatt besøk fra Redken, Pro Fiber (Loréal Professional) og Matrix. Vi har hatt inspirasjonsmorgen med lærling Hege og Senior Stylist Malin, som har vært på Staff training og lært nye tips og triks til grunnklippene. Og vi har fått observere de flinke frisørene i klipp, farge og kundebehandling.


I dag har jeg farget vipper og bryn, og gjennomført vask og rundbørsteføn på egen modell!!! :)
INSPIRASJON MED HEGE OG MALIN

ENDELIG LÆRT FISKEBENSFLETTE


IMG_3031.jpg

FARGE AV VIPPER OG BRYN


Før:Etter:


RESULTAT FØN:

I morgen skal jeg blogge om det nye håret mitt. Det blir vilt!!God natt

O. P. H
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc