Mari Helen Sogn

Mari Helen Sogn

Frisør

HVA - ER DET FREDAG ALT?

Postet av Mari Helen Sogn den 8. Okt 2015

Den uka her har gått så fort, eller alle ukene går fort her på Adam og Eva skolen siden vi gjør så mye på så kort tid. Etter permanenten på mandag, hadde vi to dager med farge teori. Kunne tenke meg fra før av at farge var ganske kompisert, men følte meg helt lost der jeg satt. Men hvor mer vi snakker om det og hvor mer vi jobber med det - kommer det sakte, men sikkert inn hos meg også.

På onsdag hadde vi besøk av L'oréal, vi satt en hel dag å lære så SYKT mye om farger og de forskjellige seriene de har. Gleder meg bare mer og mer til å prøve ut alt dette selv. Helt utrolig at man kan blande litt krem fra den tuben og litt fra den andre - røre i sammen, pensle inn i håret, vente litt og vips har du fått en ny farge i håret. Helt utrolig hva en frisør kan gjøre, tenker meg at mange tror "Det å være frisør er vel ingen sak, klippe litt hår og sette litt farge i håre - ingen problem." Etter jeg begynte på Adam og Eva skolen blir jeg like overrasket hele gang hvor mye som faktisk kreves av en frisør.Og ikke minst hvor høyt de setter jobben sin, gleder meg masse masse til fortsettelsen.


På planen våres for denne fredagen så står det - FARGE! Det betyr at vi skal farge hverandre. Tenk så mye vi kommer til å lære i morgen, hva som må gjøres for å få den perfekte fargen kunden/vi vil ha, hva vi skal gjøre om noe går galt- hvordan vi skal rette det opp igjen. Og ikke minst hvor mye forskjellige farger det kommer til å være, jeg gleder meg i allefall utrolig mye.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc