Oda Pirmeline Hihn

Oda Pirmeline Hihn

Frisør

let this christmas be filled with glitters

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 30. Nov 2015Så la oss starte desember med masse deilig glitter...


Oda PirmelineMy last work

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 26. Nov 2015

God torsdag!


Siden sist jeg hadde et innlegg om arbeidene mine fra kundeperioden, har jeg klipt tre kunder og farget to av dem. Jeg føler hele tiden at jeg lærer nye ting, og for hver gang jeg har ny kunde, føler jeg meg enda litt mer sikker enn forrige gang jeg hadde kunde. Det er så deilig og selv se hvor mye læringskurven har steget og fortsatt stiger.

Vi er selvfølgelig veldig heldige som har utrolig flinke lærere rundt oss hele tiden. De gir oss konstruktiv kritikk og retter på hver minste lille feil. Dette er så viktig for at vi skal bli så gode som vi overhodet kan!!


Jeg glemte helt å ta førbilde av klippen, så derfor er dette fra etter klipp. Jeg har brukt en Redken Gloss for å korrigere gulskjæret, fremheve spill i et allerede stripet hår og for å få en litt kaldere farge.Fikk dessverre ingen gode bilder av klippene og fargen som har blitt gjort de siste to dagene. Derfor slenger jeg med etter bilder av en rundbørsteføn jeg nylig har gjort. Fra et hår med lite volum, til et hår med mer volum:


Oda P. Hihndouble bun, double fun

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 23. Nov 2015Siste kundeinnspurt

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 22. Nov 2015

Nå er det kun en uke igjen av kundeperioden vår. Om du fortsatt ikke har vært og ordnet håret hos oss, ville jeg benyttet sjansen til uken som kommer. Tlf: 23 13 50 90 for timebestilling!! :-)

show me your ponytail

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 18. Nov 2015Kunder er gøy

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 17. Nov 2015

Hei!!!


Vi er allerede inne i andre kundeuke og det er SÅ gøy! Vi lærer så mye av å prøve og presse oss. Jeg har til nå hatt fem kunde jeg har fått klippe, stripe og farge.


Farge og klippFoliestriper

Klipp
Torsdag har jeg enda en klipp! Gleder meg :-)


Ha en fin kveld!!


Oda HKundesprell

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 9. Nov 2015

Nå er tiden inne for kundeuker. Woho!! Blandede, grugledende følelser i spill kjenner jeg.

Vi kan klippe, farge, stripe, ta permanent osv. på akkurat DEG!

Om du ønsker en rimelig frisørtime ville jeg bestilt time hos oss. En hyggelig gjeng skal gjøre alt for at du skal få føle deg så fin som bare mulig :-)


Se bare her på alt vi har å tilby til en billig penge... Ring 23135090 for å booke time!


O.P.HPraksisuker

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 3. Nov 2015

God kveld


Om bare en uke har vi allerede vært tre måneder på skolen. Tre intense, lange og spennende måneder. Selvom de på en måte har vært lange, har de også gått ekstremt fort. Mye ny teori og mye ny praksis. Vi har lært, prøvd og feilet. Og nå er vi allerede i gang med de første praksisukene.


Jeg var så heldig å få komme til Adam og Eva Fornebu. Salongen ligger på det kun et år gamle senteret Fornebu S, og er da den nyeste av alle Adam og Eva salongene. Interiøret er inspirert av luksus fra India og Nepal, noe som ser veldig bra ut og setter et særpreg og gir en deilig atmosfære.


Vi er allerede inne i vår andre og siste praksisuke for denne gang. Til nå har vi fått innblikk i hvordan salonglivet fungerer, hva som skal gjøres og hvordan ekte frisører jobber. Vi har hatt besøk fra Redken, Pro Fiber (Loréal Professional) og Matrix. Vi har hatt inspirasjonsmorgen med lærling Hege og Senior Stylist Malin, som har vært på Staff training og lært nye tips og triks til grunnklippene. Og vi har fått observere de flinke frisørene i klipp, farge og kundebehandling.


I dag har jeg farget vipper og bryn, og gjennomført vask og rundbørsteføn på egen modell!!! :)
INSPIRASJON MED HEGE OG MALIN

ENDELIG LÆRT FISKEBENSFLETTE


IMG_3031.jpg

FARGE AV VIPPER OG BRYN


Før:Etter:


RESULTAT FØN:

I morgen skal jeg blogge om det nye håret mitt. Det blir vilt!!God natt

O. P. Hlet this weekend be grey

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 10. Okt 2015

fcgh.jpg

Odacolors for thursday

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 8. Okt 2015

Heihei!

Dårlig blogging den siste tiden. Skal prøve å unnskylde meg med at hodet mitt har vært fylt av fryktelig mye ny lærdom. Vi har avsluttet klippeukene, hatt våre første modeller, lært om permanent, testet ut permanent på modell og nå startet med farge. Joho!

Så langt har farge vært utrolig gøy. Vi har startet med mye teori om hvordan håret reagerer på forskjellige farger, og dette er krevende altså! Men gleder meg bare til å fortsette på dette spennende faget. Vi har også hatt Lóreal Professional på besøk hvor en veldig dyktig kar ved navn Anders, gav oss litt innblikk i deres fargeserier og fargekoder osv..

I morgen skal vi allerede begynne å farge hverandre!!! Gøy!! Hjelp!!!!

Idag har vi fått prøve oss på å farge dukken vår. Én farge på hver side av håret! Gøy!!!
Oda


Monday Moss

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 7. Sep 2015


ODA H.

vibes for saturdays

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 5. Sep 2015
ODA HIHNdo not blame the rain

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 1. Sep 2015Oda H.my doll has curls

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 25. Aug 2015

Hola!

Idag har vært en morsom dag på skolen. Vi startet med demo av føn og ulike varmeverktøysmetoder. Blant annet hvordan man helt riktig glatter ut et hår, hvordan vi krøller med rettetang og krølltang og andre metoder å krølle et hår på.

Jeg startet med å skylle håret og deretter føne med forskjellige børster. Det var litt vrient i begynnelsen, men enklere og enklere jo lenger jeg holdt på. Etterhvert var det bare gøy. Og veldig tungt! Når håret var tørt og ca. perfekt polert,( ;-) ) krøllet jeg håret med krølltang. Hver passè ( delen av håret som jobbes med) rullet jeg opp til en spiral og festet med lusespenne i hodebunnen, for at hver krøll skulle holde seg best mulig!
Krøllet og rullet opp

Krøll og krøllDet eneste som gjenstår er å børste gjennom. Kanskje det kommer et bilde siden!! ;)ODA


blow it up

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 24. Aug 2015

Forrige uke startet vi med fønteknikker. Vi lærte føn av helform og rundbørsteføn. I dag har vi startet på bølgeføn og retningsføn. Å føne et hår er altså ikke bare å føne med en hårføner. Det har vært noen krevende dager med både demo og praksis i føn.

Har ikke helt kommet inn i disse teknikkene enda, mer trening gjenstår. Skal legge ved noen bilder av de ulike fønmetodene.

Helform føn


Rundbørsteføn

Bølgeføn

Retningsføn
Dette er altså ikke mine bilder, men bilder fra det store nett.
ODA


curls for monday

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 24. Aug 2015
ODA


Olsen Friday

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 21. Aug 2015


ODAcreations for a thursday

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 20. Aug 2015

Shit for en morsom dag!

Vi rullet ut rullene vi satt opp i går og fikk i oppgave å først lage svinekam. Et klassisk oppsett jeg skal vise. Etter dette skulle vi lage lokketopp!

Etter disse prøvelse, fikk vi leke oss og øve på oppsatser.


Andre kreasjon
Tredje kreasjon
Fjerde kreasjon


Og den berømte svinekam


ODA HIHN


black and braid

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 19. Aug 2015Fresh fletteinspo.
ODAVi er i gang

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 18. Aug 2015

Hei!

Tenk at vi allerede er i andre uke av dette spennende semesteret vi har i vente. Og foreløpig er det utrolig gøy, intenst og lærerikt! For meg er omtrent alt nytt, så utfordringer må jeg bare venne meg til først som sist.
Jeg gleder meg til alt vi skal lære, alt vi skal pugge og alt vi skal praktisere! Jeg føler meg klar!

Vi har rukket å lære nye yrkesord og uttrykk, om hudens- og hårets oppbygging, trender, stiler, bedriftsøkonomi, markedsføring og i dag har vi startet på opprulling av hår. Og dette på bare åtte skoledager!! OG vi har allerede hatt teoriprøve!


I dag har vi skissert og sett demo av opprulling og frisyreoppsett. I morgen er det vår tur til å prøve oss i praksis! Juhu!Bilde nr. en er en skissetegning av et oppsett jeg gjorde på skolen i dag. Litt igjen å lære, men det kommer seg er jeg sikker på!

Bilde nr. to er et av lærer sine oppsett for dagen!


Oda Hihn


Powered by: Bloc