Oda Pirmeline Hihn

Oda Pirmeline Hihn

Frisør

let this christmas be filled with glitters

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 30. Nov 2015Så la oss starte desember med masse deilig glitter...


Oda Pirmeline


0 Kommentar

My last work

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 26. Nov 2015

God torsdag!


Siden sist jeg hadde et innlegg om arbeidene mine fra kundeperioden, har jeg klipt tre kunder og farget to av dem. Jeg føler hele tiden at jeg lærer nye ting, og for hver gang jeg har ny kunde, føler jeg meg enda litt mer sikker enn forrige gang jeg hadde kunde. Det er så deilig og selv se hvor mye læringskurven har steget og fortsatt stiger.

Vi er selvfølgelig veldig heldige som har utrolig flinke lærere rundt oss hele tiden. De gir oss konstruktiv kritikk og retter på hver minste lille feil. Dette er så viktig for at vi skal bli så gode som vi overhodet kan!!


Jeg glemte helt å ta førbilde av klippen, så derfor er dette fra etter klipp. Jeg har brukt en Redken Gloss for å korrigere gulskjæret, fremheve spill i et allerede stripet hår og for å få en litt kaldere farge.Fikk dessverre ingen gode bilder av klippene og fargen som har blitt gjort de siste to dagene. Derfor slenger jeg med etter bilder av en rundbørsteføn jeg nylig har gjort. Fra et hår med lite volum, til et hår med mer volum:


Oda P. Hihn


0 Kommentar

Siste kundeinnspurt

Postet av Oda Pirmeline Hihn den 22. Nov 2015

Nå er det kun en uke igjen av kundeperioden vår. Om du fortsatt ikke har vært og ordnet håret hos oss, ville jeg benyttet sjansen til uken som kommer. Tlf: 23 13 50 90 for timebestilling!! :-)
0 Kommentar

Powered by: Bloc