Mari Helen Sogn

Mari Helen Sogn

Frisør

E U R O P A S STØRSTE SALONG

Postet av Mari Helen Sogn den 10. Nov 2015

Nå er vi godt i gang igjen på skolen etter to uker med praksis ute i salong. I går var det veldig koselig å komme tilbake og se alle igjen. I dag var vår første dag i kundeperioden - veldig gøy å være i gang. Var så mange som kom å ville fikse seg hos oss. Alle jeg så ble så utrolig fine, synes det er så gøy. Vi begynte på skolen for noen mnd siden og nå har vi alt kunder. Litt sykt å tenke på egentlig. Hvor flinke vi har blitt på den korte tiden. Vi andre som ikke hadde noen kunder i dag har fått en del tester vi skal gjennom som vi får bestått eller ikke bestått. Når vi har klart å bestå 5 tester, får vi lov til å få en hårklipp eller fikse håret vårt. Jeg synes det er veldig gøy at vi får en "belønning" når vi har klart fem, folk blir skikkelig gira på å klare testene. Jeg fikk en test bestått i dag så bare fire igjen, hehe.


Om du har lyst til å få en klipp eller fikse på fargen din til jul for en billig penge - ring 23 13 50 90.


Som dere kan se over her kan dere få fikset håret deres til en billig penge. Lover dere verdens beste kunde service i Europas største frisørsalong :-D


0 Kommentar

A D A M OG E V A, S A N D V I K A - ÅPNER NY SALONG

Postet av Mari Helen Sogn den 2. Nov 2015

I forrige uke skulle vi egentlig ha vært på utplassering på Adam og Eva - Sandvika, men de pusset opp den uka så vi fikk lov til å være på Adam og Eva- Fornebu i stede. Men i går på søndag fikk vi som er på utplassering lov til å hjelpe til med å gjøre salongen klar til ny åpning sammen med de andre som jobber der. Salongen har blitt såå utrolig fin, den er inspirert og innredet med et Japansk tema.

KOM INNOM OSS OG TA EN LITEN TITT - DU BLIR GODT MOTATT AV DENNE GJENGEN!


0 Kommentar

P R O F I B E R

Postet av Mari Helen Sogn den 29. Okt 2015

Jeg har vært på Adam og Eva Fornebu i tre dager, og i går onsdag var vi så heldige å få besøk av L'oréal som snakket om pro fiber Pro fiber er et produkt som reparerer skadet hår, det er L'oréal sitt første reparerende bahandlig for en langtidsvirkende efekt. Vi var så heldige som fikk prøve ut denne kuren - HERREGUD for et hår jeg har fått etter bare en kur. Håret mitt er så mykt, lukter godt og ikke mist fått en virkelig fin glans. Tror dette kommer til å bli en av mine nye bestevenner fremover. Man tar en kur hos frisøren, men det beste med alt - er at man kan forsette behandligen hjemme! Den er i tre kategorier fra lett skadet til meget skadet. Produktene kan skreddersys etter spesifikke behov for å opnå den optimale behandlingen for ditt hår.
0 Kommentar

N Y T T K A P I T E L

Postet av Mari Helen Sogn den 25. Okt 2015

God søndag alle sammen. Det som er litt rart å tenke på er at vi er over halveis i skoleåret alt, og i morgen begynner vi alt i praksis. Vi er så heldig som får lov til å være ute i en salong i de to neste ukene. Og i slutten av desember -januar skal vi få være i en salong i en mnd.
Jeg har vært så utrolig heldig som har fått praksisplass nå hos Adam og Eva Sandvika. Jeg gleder meg kjempe masse, men skal ikke legge sjul på at jeg gruer meg litt. Er alltid litt rart å skal gjøre noe for første gang, selvom alt vi skal gjøre i salogen har vi gjort på skolen i 3 mnd. Men er det å ikke ha alle de kjente fjesene rundt seg hver dag - men virkelig klare å stå på egne bein, vise hva man selv er god for.


Ha en fin søndag videre og MASSE lykke til alle sammen som skal være i praksis nå - det her klarer vi med glans!
0 Kommentar

Y O L O

Postet av Mari Helen Sogn den 20. Okt 2015

0 Kommentar

F A R G E

Postet av Mari Helen Sogn den 12. Okt 2015

På fredag farget jeg håret til Teddy, og i dag var det endelig min tur til å bli farget.

Vi startet med å ta avfaring i håret mitt to gangerEtter det tok vi to ganger med shades fra Redken
Til slutt valgte vi å blande litt directons farger med litt balsam i

Teddy er såå utrolig flink og jeg er veldig veldig fornøyd med resultatet!!

1 Kommentar

HVA - ER DET FREDAG ALT?

Postet av Mari Helen Sogn den 8. Okt 2015

Den uka her har gått så fort, eller alle ukene går fort her på Adam og Eva skolen siden vi gjør så mye på så kort tid. Etter permanenten på mandag, hadde vi to dager med farge teori. Kunne tenke meg fra før av at farge var ganske kompisert, men følte meg helt lost der jeg satt. Men hvor mer vi snakker om det og hvor mer vi jobber med det - kommer det sakte, men sikkert inn hos meg også.

På onsdag hadde vi besøk av L'oréal, vi satt en hel dag å lære så SYKT mye om farger og de forskjellige seriene de har. Gleder meg bare mer og mer til å prøve ut alt dette selv. Helt utrolig at man kan blande litt krem fra den tuben og litt fra den andre - røre i sammen, pensle inn i håret, vente litt og vips har du fått en ny farge i håret. Helt utrolig hva en frisør kan gjøre, tenker meg at mange tror "Det å være frisør er vel ingen sak, klippe litt hår og sette litt farge i håre - ingen problem." Etter jeg begynte på Adam og Eva skolen blir jeg like overrasket hele gang hvor mye som faktisk kreves av en frisør.Og ikke minst hvor høyt de setter jobben sin, gleder meg masse masse til fortsettelsen.


På planen våres for denne fredagen så står det - FARGE! Det betyr at vi skal farge hverandre. Tenk så mye vi kommer til å lære i morgen, hva som må gjøres for å få den perfekte fargen kunden/vi vil ha, hva vi skal gjøre om noe går galt- hvordan vi skal rette det opp igjen. Og ikke minst hvor mye forskjellige farger det kommer til å være, jeg gleder meg i allefall utrolig mye.


0 Kommentar

S T R U K T U R O M F O R M I N G

Postet av Mari Helen Sogn den 6. Okt 2015

På mandag hadde vi en liten "test-dag" i strukturomforming, eller permanet som de fleste har hørt om og kanskje bruker. Jeg var så heldig å få min kjære venninne som modell og ikke minst fikk jobbe sammen med min kjære Daniella denne dagen. Permanet er så utrolig kult og morsomt, helt utrolig hvor mye man kan gjøre med et hår. De fleste tenker nok på den klassiske bestemor krøllen når de hører ordet, men jeg skal love dere - det er LANGT i fra bare bestemor krøll vi kan lage. Vi valgte å lage litt beach look på Karoline, alle vi tre ble SUPER fornøyd med resultet. Strukturomforming er GØY!

Glemte jo så klart å ta bilde av hvordan håret så ut fra før av, men hun hadde helt rett hår.

0 Kommentar

M A N D A G - F O R E N D A G

Postet av Mari Helen Sogn den 28. Sep 2015

GOOD mandag dere! Når jeg våknet i dag tenkte jeg at "denne mandagen kunne jeg vært for uten". På torsdag begynte vi med kort gradering, så på torsdag og fredag gikk det skikkelig dårlig. Så når denne dagen startet i dag, hvor vi har klippetest- hadde jeg gruet meg veldig, men vet dere hva? Det gikk SÅÅ mye bedre enn hva jeg hadde forventet. Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å bli så fornøyd som jeg er nå for noen dager siden, med tanke på at det gikk faktisk rett vest de andre dagene. Vi skal ha den samme klippen på onsdag - nå kan jeg endelig si at jeg gleder meg til å ha min første klippetest på et menneskehode.

0 Kommentar

Økende lengder

Postet av Mari Helen Sogn den 16. Sep 2015

På mandag startet vi med en ny klipp,økende lengder. Og i morgen, torsdag er det klar for test igjen. Som dere skjønner går det ganske fort her, men med så flinke lærere vi har så skal det her gå veldig bra. Kaja og jeg er i hvertfall klare for test. :-)

0 Kommentar

M I L E Y C Y R U S

Postet av Mari Helen Sogn den 12. Sep 2015
Link til bildene får du når du trkker på de.

0 Kommentar

L A R S E R I K S E N E I T R A N

Postet av Mari Helen Sogn den 12. Sep 2015

I går hadde vi besøk på skolen av Lars Eriksen Eitran, FOR en mann! Ikke bare var han super koselig og nydelig, men han var veldig flink til å gi oss insprasjon. Råder alle til å lese bloggen hans, han er dyktig i faget sitt.
Besøk bloggen hans her. Link til bildene finner du når du trykker på de.


0 Kommentar

Gradering

Postet av Mari Helen Sogn den 9. Sep 2015Det skal ikke stå på effektivitet - bare litt over en uke siden vi hadde forrige test skal vi ha en ny en i morgen.Vi har drevet med flere varianter av gradering denne uka og i morgen skal vi ha i paraell gradering. Både gruer og gleder meg, noe mer øving i kveld så er det i boks.Linken til bildene finner du når du trykker på bilde.

0 Kommentar

FOR EN UKE

Postet av Mari Helen Sogn den 3. Sep 2015

Hurraaa det er endelig fredag(eller om 45minutter da) - for en uke det har vært, dagene bare flyr av gårde. Om tirsdagen hadde vi vår første klippetest. Noe som var veldig skummelt, men også veldig gøy. Gleder meg masse til vi skal klippe og bli testet i mye mer.

Åsa og jeg ble veldig fornøyde med klippen på tirsdag, og nå vil vi bare si GOD fredag!

0 Kommentar

Inspo braids

Postet av Mari Helen Sogn den 27. Aug 2015


Trykk på bildene for å komme til linkene.

0 Kommentar

Pastel hair

Postet av Mari Helen Sogn den 25. Aug 2015

Trykk på bildene for å finne linken.

0 Kommentar

Rettetang bare til retting?

Postet av Mari Helen Sogn den 25. Aug 2015

Helt utrolig hva en man kan bruke en rettetang til


0 Kommentar

Hverdags underholdning.

Postet av Mari Helen Sogn den 20. Aug 2015


Bildene er mine og min flinke partner Sofia sine.

0 Kommentar

Powered by: Bloc