Skal du stå brud?

Postet av Adam og Eva den 11. Mai 2019


Sjekkliste før den store dagen


1. Finn drømmekjolen

Finn drømmekjolen før du bestemmer deg for hår, sminke, sko og slør. Kjolen setter tonen for hvordan alt spiller sammen. Det vil for eksepel være synd å ha håret utslått om kjolens rygg er dekket av edelstener og de flotteste broderier. Ikke bare vil et langt krøllete hår dekke for detaljene på kjolen, men du vil også kanskje oppleve å bli smålugget hele dagen gjennom når håret hekter seg fast i stener og sømmer. Her anbefaler vi som oftest å sette håret opp. Dette gir kjolen mer rom til å skinne, samt at oppsatt hår fremhever ansiktet ditt.Men ingen regler er uten untak. Med en åpen rygg står du friere, her velger majoriteten å ha håret mer løst. 2. Prøvetime

På en prøvetime hjelper frisøren deg med å finne den frisyren som fremhever dine trekk, og hva som fungerer for ditt hår. Samtidig gir du frisøren muligheten til å bli kjent med deg og håret ditt. Hos Adam og Eva kommer ingen unna en prøvetime!

Din ansiktsform har stor betydning for hva som er kledelig. Det er igjen viktig å si at denne regelen har flere unntak, så la oss kalle det veiledende idéer. På prøvetimen har man tid til å snakke dette, og man kan gjøre flere enkle testoppsett.


Noen tanker:

Spisse og markerte trekk: Stramme oppsett vil fremheve de markerte trekkene, unngå særlig stram hestehale. Her kan myke og løsere oppsett, samt utslått hår ha en oppmykende effekt.


Runde trekk: Her kan lengde og løse lokker ved ansikt og nakke ha en smalende effekt. Unngå klumpete og runde former på toppen av hodet.


Smale trekk: Langt hår virker forlengende. Sett håret opp og skap spennende former i nakken og i front. Dette vil gi volum til ansiktet og vil være mykgjørende.


Ovale ansikter: Stor fleksibilitet. Her funger både utslått og oppsatt hår. Men husk, du gifter deg ikke hver dag. Det er lov å pynte seg så mye man bare orker denne dagen. Så hva med å ikke prøve oppsatt hår?


Men viktigst av alt. Du må føle deg 100% smashing. Og for deg som er ekstra usikker, det er lov å ha flere prøvetimer!


3. Vær tidlig ute

Ha prøvetimen i godt tid før den store dagen, dette er et av våre hotteste tips! Ofte ønsker man å gro ut litt ekstra lengde, endre fargen noe eller til-og-med bestille extensions. Husk, dette kan ta tid. Vi anbefaler ingen å farge håret i siste liten. Kos deg med forberedelsestiden. Strekk den ut!4. Pleie Pleie Pleie

Ta godt vare på håret ditt. Et sunt og velkuret hår gir glans og smidighet, og sikrer et vellykket resultat! Men husk; ikke kur håret samme dagen du skal gifte deg. Vask håret dagen før.
5. SOS mini hårspray og spenner

I alle brudepikers/forloveres vesker er mini hårspray og ekstra spenner et must! Selv den stødigste frisør kan ikke garantere en frizz-free helaften når Makarena spilles for 5 gang. 
Hva koster det meg?

o    Prøvetime/konsultasjon - 850 kr

o    Brudefrisering - 3 300 kr ( 1,5-2 t)

o    Brudefrisering med make-up - 4 300 kr (2-2,5 t)


Adam og Eva tilbyr også hjemmebesøk for styling på den store dagen. Pris fra 4 350kr.


Snakk med oss om hår til den store dagen. Vi gleder oss til å få tilbringe den med deg!

Kom gjerne innom en av våre salonger, oversikten finner du her!

0 Kommentar

Gullruten 2019

Postet av Adam og Eva den 11. Mai 2019

Adam og Eva er stolt sponsor av Gullruten 2019.


I samarbeid med Gullruten stylet Adam og Eva gjestene klare for den røde løperen. Gullruten er en årlig prisutdeling og utmerkelse for den norske TV-bransjen. Utmerkelsen deles ut av stiftelsen Gullruten som ble opprettet i 1998 av Norsk Film- og TV-produsenters forening, nåværende Virke Produsentforening.Adam og Eva var stolt sponsor av produksjonen som gikk på Tv2 11. mai.

Se vår instastory fra backstage her!


0 Kommentar

Powered by: Bloc