Trygg salong - Informasjon om smitteverntiltak

Postet av Adam og Eva den 15. Jun 2021


Kjære kunde,

Vi gjør vårt ytterste for at ditt besøk skal være en god og trygg opplevelse. Vi følger helsemyndighetenes krav og råd til smittevern og er godt forberedt. Vi skaper en trygg salong for deg som kunde og for alle våre medarbeidere.


SMITTEKUNNSKAP 

Våre medarbeidere har gjennomført E-læring i smittevern fra Norske frisør og velværebedrifter i samarbeids med OsloMet og er godt satt inn i bedriftens smittevernrutiner.


 Trygg salong - Informasjon før salongbesøk 


KOM FRISK

Har du feber, symptomer på luftveisinfeksjon, er pålagt hjemmekarantene eller hjemmeisolasjon kan vi dessverre ikke behandle deg. Du må da avbestille din time hos oss og vi hjelper deg å finne en ny time.


KOM ALENE

Vi ønsker at du kommer til salongen alene, det er ikke mulighet for å ha med seg barn og hunder. Har du behov for ledsager skal salongen informeres om dette.


MUNNBIND

Våre frisører bruker munnbind ved ansikt til ansikt behandlinger. Som ved barbering, klipp av skjegg eller farging av bryn etc. Frisøren vil også bruke munnbind ved vasken. Du som kunde kan selv velge om du ønsker å benytte munnbind i våre salonger. Om du ønsker at vi skal bruke munnbind gjør vi dette. Din frisør vil spørre deg ved oppstart av behandlingen.    


VASK HENDENE

Du skal sprite eller vaske hender ved ankomst og når du forlater salongen. Desinfiseringsmiddel vil stå lett tilgjengelig for våre kunder ved inngang.


HOLD AVSTAND

Vi har tilrettelagt med god avstand imellom arbeidsplasser på minimum 1meter. Hjelp oss med å holde god avstand.


MOBILTELEFON, NETTBRETT OG PC BRUK

Disse er en potensiell smittekilde, og bør rengjøres/desinfiseres før de benyttes i salongen. Vi oppfordrer deg til å ikke bruke mobiltelefon, nettbrett eller PC.  


IKKE TA PÅ PRODUKTER UNØDVENDIG

Vi vil begrense kontaktsmitte og ønsker derfor at du ikke tar på produkter unødvendig. Dette gjelder også for flater i salongen. 


REN BEHANDLING

Alle kunder som skal behandles vil få hårvask. Skal du farge håret ditt ønsker vi at du møter med nyvasket hår.


REN SALONG

Vi desinfiserer arbeidsplasser og utstyr godt imellom hver kunde. Alle vil få en ren og  nyvasket kappe på ved behandling.

Salongene blir rengjort jevnlig gjennom hele dagen og alle kontaktflater vil bli desinfisert hyppig.


TRYGG SALONG

Andre tiltak vi gjør som vil påvirke ditt besøk hos oss:

  • Din frisør vil følge deg under hele din behandling.
  • Bemanningen i salongen er tilrettelagt slik at det vil være god avstand mellom kunder og medarbeidere i salongen. 
  • Magasiner, blader og aviser vil ikke være tilgjengelig.
  • Du er selv ansvarlig for å henge opp ditt yttertøy, din frisør vil angi hvor dette kan henges eller legges.
  • Vi ønsker at du betaler med Vipps eller bankkort 
  • Etter krav fra Helsedirektoratet er vi pålagt å registrere alle kunder med navn og kontakt info. Dette er som en del av beredskapen for smittesporing. 


Vi ønsker deg velkommen0 Kommentar

Ny salong midt på Grünerløkka i Oslo – Adam og Eva Grünerløkka

Postet av Adam og Eva den 7. Mai 2021

Vi ønsker deg velkommen til vår nye salong på Grünerløkka!

Endelig har vi åpnet Adam og Eva på Grünerløkka. Adressen er Olaf Ryes Plass 1, midt i hjertet av Grünerløkka i OsloFoto: Anne Bråtveit

 


Løkka er en smeltedigel av mennesketyper, aldersgrupper og etnisiteter. Det passer perfekt for visjonen vi har for salongen og vårt merke. Målet er å skape en salong og et miljø der alle kunder føler seg velkomne uansett hvilken tekstur og hårtype de har. Alle skal gå ut døra og føle seg fantastisk!

Grünerløkka er regnet som Norges mest trendy område og er startgropen for mange grunderbedrifter. Området bærer preg av å være bosatt av Norges trendsettere og kreative hoder. Løkka huser blant annet Kunsthøyskolen i OsloArkitektur og designhøyskolenWesterdalsParkteateret, Black Box teater, Luck Oslo og verdensberømte kaffebaren og baristaen Tim Wendelboe for å nevne noe.

Salongen ligger sjarmerende og tilbaketrukket ved Olaf Ryes Plass som er en av Grünerløkkas mange grønne lunger. Her kan du sitte trygt og behagelig mens byens sus og dus bare er et stein kast unna. 
Salongen er skapt i samarbeid med fantastiske Maria Hove Vestre, made by VEDA Og PBT Eiendomsdrift Øst AS (en del av PBT Gruppen)
. Vi har ønsket å skape en eksklusiv salong som tar vare på og fremhever den klassiske bygården og dens kvaliteter. Materialvalget er treverk, glass og betong. I salongen vil du oppleve spennende møter mellom solide og forseggjorte elementer, samt rå og ubehandlede overflater. Det hele er omsluttet av lyse farger på vegger og i tak. Frisørmøblene er levert av Japanske Takara Belmont og innredningen er laget av Egetpreg AS.


Bli kjent med de ansatte på Adam og Eva Grünerløkka her!

På Adam og Eva Grünerløkka tilbyr vi tradisjonelle frisørtjenester som klipp, Dry Cut, farge, striper, hårpleiebehandling og styling/føn. I tillegg har vi også tjenester som hårforlengelse, brudefrisering, og skjeggklipp. Hos oss finner du flere frisørlærlinger som kan tilby hyggelige priser på klipp og farge.

For timebestilling eller kontaktinformasjon til salongen klikk deg videre nedenfor.


BESTILL TIME

SE SALONGENS NETTSIDE

Adam og Eva ønsker nye og gamle kunder velkommen til salongen som du finner i midt i hjertet av Grünerløkka i Oslo


0 Kommentar

Årets Frisør | Natalie Beckford

Postet av Adam og Eva den 30. Apr 2021

Vi gratulerer vår fantastiske frisør, krølle- og tekstur ekspert Natalie med tittelen Årets frisør. Hun vant den gjeveste tittelen på torsdagens prisfest Årets Frisør. 


 

Årets frisør er arrangert av Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB) en organisasjon under paraplyen til NHO. Arrangementet hedrer norske frisør og velværebedrifter, og det deles ut priser i mange ulike kategorier. Men den gjeveste tittelen er Årets Frisør.

 

Vi tok en rask prat med den travle frisøren dagen derpå!

Hei Natalie, Hvordan har du det i dag?

- I dag er jeg sliten av "the over load of emotions" fra i går. Men kjempeglad og stolt. Skjønner det fortsatt ikke helt. Jeg har fått så mange fine meldinger fra venner, kunder, kolleger og frisørkolleger i bransjen så føler med sykt happy og takknemlig.


Kan du dele noe om prosessen bak vinner bildene? 

I utgangspunktet så skulle håret vare litt mere polert, men så skjønte vi att her må vi leke oss frem for å frem tekstur og følelse i bildene. Jeg elsker farger og ville få det med i både hår og klær. 


Hva er det beste med å være frisør for deg? 

Det er variasjonen. Få jobbe på location med bilder, jobbe i salongen og ta imot kunder. Men best av alt, er at en lærer seg noe nytt hele tiden, da blir det aldri boring. 


Hva er veien videre nå?  

Nå skal jeg bare opp og frem! Så nå må jeg å begynne å planlegge bildene til nesten år. Videre åpner snart Adam og Eva Grünerløkka. En ny salong i Adam og Eva familien hvor jeg skal jobbe. Så gleder meg til å blomstre der sammen mine kolleger


Her er bildene som sikret seieren

Foto: Kristoffer Myhre


0 Kommentar

Årets kreative team | Adam og Eva

Postet av Adam og Eva den 29. Apr 2021

Vi er så utrolig stolte og ydmyke som vinnere av ÅRETS KREATIVE TEAM i NORGE 

 

For første gang deler Norske Frisør- og Velværebedrifter (NFVB/NHO) ut prisen for årets kreative team for frisørbransjen. Prisen henger for oss i Adam og Eva utrolig høyt, da kreativitet og skaperglede er vår lidenskap. Det er som en felles familie at Adam og Eva utvikles. Vi utfordrer og tar faget videre sammen.

Vi gleder oss over prisen, denne er til hele Adam og Eva. En ekstra takk til det kreative teamet bak bildene, vår fotograf med flere. Se fullstendig krediteringsliste etter bildene under.
 

Hilsen en stolt vinner Adam og Eva
Takk til:

Foto 📸Dusan Reljin  @dusanreljin 
Make-up💄Linda Wickmann @lindawickmann 
Styling: 💃Alice Wang @itsalicewang 
AD🗣 Hilde Pettersen Reljin @hildepreljin 
Pro: Oddmund Olsen @oddmund_olsen 

Våre kreative frisører:
 
Eirik Thorsen @eirikthorsen 
 
Sigrid H. Breie @hairbysigridhb 
 
Inger Lise Moa @ingerlisemoa 
 
Natalie Beckford @beckfordhair 
 
Maya Stark @starkmaya 
 
Stian L. Hernes @stiluhernes 
 
Vidar Prestmoen @neotivity 
 
Steven Pimjang @stevenpimjang 

Frisørene er a
ssistert av: 
Mare Larsen 
@martebma 
Hedda Gundersen 
@heddagundersen 


0 Kommentar

Hva er en Dry cut?  

Postet av Adam og Eva den 8. Apr 2021

Adam og Eva tilbyr behandlingen Dry cut (tørrklipp). Her forteller vi deg hva dette er, hvem det kan passe for og hva en skal, og ikke skal, gjøre i forkant av timen.  


 

Klipp for krøller og teksturert hår   

For de som har krøller og teksturert hår kan en Dry cut være en fordel. Når håret klippes tørt ser frisøren hårets naturlige tilstand og hvordan krøllene legger og beveger seg.     

Et hår med krøller og tekstur vil se annerledes ut når det er vått, og det varierer hvor mye håret krymper / trekker seg tilbake når det tørker. Det finnes like mange sammensetninger av krølltegninger og teksturer som det finnes krølltopper, og alle trenger spesialtilpassing.    

Håret kan ha ulike typer krølltegning, teksturer, hårtetthet og tykkelse og evalueringen av disse faktorene er viktige for fremgangsmåten når en klipper, og hvilke produkter som anbefales. Med en Dry cut skapes det en tydelig form underveis, og frisøren kan se ann og tilpasse formen mens det klippes. Klippen blir altså 100% skreddersydd for deg, og din hårtekstur.   

   

Hvordan gjøres en Dry cut?    

Behandlingen starter med at håret klippes i tørr tilstand, for å kunne ta hensyn til bevegelsen og spesialtilpasse frisyren til hver enkelt sin naturlige tekstur. Deretter vaskes håret og styles, før klippen perfeksjoneres i tørr tilstand. Frisøren vil også anbefale deg hvilke pleie- og stylingprodukter og stylingteknikker du bør bruke for å oppnå det resultatet du ønsker deg hjemme. Behandlingen tar som regel opp mot 90 minutter.  

  

Hva skal en gjøre i forkant av en Dry cut behandling?  


For at frisøren skal se krølltegningen og teksturen i håret ditt må du følge disse rådene før timen din:  

  • Vask håret samme dag.  
  • La håret tørke naturlig. Håret ditt skal være helt tørt  
  • Ikke bruk mye styling produkter, spesielt ikke oljer og fete produkter.  
  • Ikke ha håret i strikk, ikke bruk klyper eller flett håret o.l


Pris Dry cut

 
Se oversikt over våre priser på lenken nedenfor. Vi har flere ulike nivåer, alt etter frisøren eller lærlingens erfaring.


PRISLISTE

BESTILL TIMEEt krøllete og teksturert hår kan også få et veldig bra resultat om det klippes i våt tilstand. Snakk med din frisør om hva som er det rette for deg.

Hilsen
Adam og Eva


0 Kommentar

Powered by: Bloc