Mari Lind-Undrum

Mari Lind-Undrum

Frisør

KREATIVT FORA american crew 16/9

Postet av Mari Lind-Undrum den 17. Sep 2015

Da var det endelig tid for kreativt fora igjen! Arta, Ingrid og Colombo, det var utrolig gøy og se dere på senen! etter et år borte fra jobben, var det veldig hyggelig og se alle igjen, og kjenne på at jeg gleder meg til og dra på jobb om tre uker. Selvom jeg er litt ute av trening når det både gjelder hår og bilder, var det gøy og komme igang igjen! her er resultatet..
MODELLENE

KREATIVT FORA #FORAFAKEVSGREAT

Postet av Mari Lind-Undrum den 13. Okt 2014


Da var det duket for kreativt fora igjen! Denne gangen med masse kule extensions, og fine farger! Vi tok før og etter bilder. Her er resultatet. Enjoy! :) Og husk! Instagram #forafakevsgreat for flere bilder fra prepp.


SMIL DET ER ÅRSFEST!!!

Postet av Mari Lind-Undrum den 3. Apr 2014

Al foto by Mari Lind Undrum


KREATIVT FORA: The oldies VS The Youngsters

Postet av Mari Lind-Undrum den 26. Feb 2014


Kreativt Fora The Oldies and the Youngsters 25/2-2014

Her har dere masse fantastisk hår!
Kos dere med bildene.


Hår:
Erland, Grønland
Ron, Gamlebyen
Anne Lise, Gamlebyen
Magnus, Gamlebyen
Petra, Storgata
Vegar, Gamlebyen

Foto:
Mari Lind-UndrumMOODS OF NORWAY

Postet av Mari Lind-Undrum den 9. Feb 2014

Jeg fikk bli med backstage på Moods! Kult og tilbringe en dag med inspirerende kolegaer. Jeg var tilogmed så heldig og få et pressepass, så jeg fikk en god plass forran cenen. Men mitt gamle trofaste kamera bestemte seg for og ta kvelden akkurat på showstart, så resultatet ble ikke sånn jeg ville ha det. mye er desverre uskarpt, men jeg håper det er litt gøy og se på likevel :) Jeg deler noen av mine favoritter. Resten kan finnes på Adam og Eva bloggen.


Powered by: Bloc